Egy család, egy üzem, intézmény közösségének életében egy-egy építési beruházás szinte mindig jelentős változást, talán mérföldkövet is jelent. Új lakásba, irodába, üzembe költöznek, ami rendszerint együtt jár az élet - és munkakörülmények javulásával is. Az elkészült épületek szépsége, korszerűsége, a jobb, nagyobb létesítmények használatának öröme sokszor feledteti a beruházások előkészítésének tépelődéseit, az esetleg már a tervezés során bekövetkező bizonytalanságokat, a kivitelezés buktatóit és kényelmetlenségét.
Mi, a Membránplast Kft. dolgozói több évtizedes szakmai tapasztalatunkkal azon dolgozunk, hogy az építési beruházások minél kevesebb bosszúsággal járjanak, ne kelljen a beruházóknak, építtetőknek is építőipari szakemberekké válniuk.  tovább

Referenciáinkból:

további referenciáink

Kivitelezés

Kivitelezés

Ha jó minőségű, precíz, költség-hatékony kivitelezőt keres, ha nem akarja, hogy a beruházása rosszemlékkel záruljon le, akkor ezt a megoldást kell választani.

részletek

Műszaki ellenőrzés

Műszaki ellenőrzés

A műszaki ellenőr az építtető „szakértő szeme”, amely azt is meglátja, amelyen az építtető esetleg elsiklik; az építtető „segítő keze”, amely a felmerülő szakmai problémákat szakszerűen megoldja.

részletek

Műszaki vezetés

Műszaki vezetés

Ha esetleg nem akarja az építtető „egy kézbe” adni a kivitelezést, akkor erre ez lehet a megoldás.

részletek

Beruházás bonyolítás

Beruházás bonyolítás

Az elképzelt beruházásuk akár teljes folyamatát végig is segíthetjük az ötlet megszületésétől az elkészült létesítmény „belakásáig”. A többnyire nagy értékű épületek ma már nem valósulhatnának meg szakértő segítség nélkül.

részletek

A Membránplast Kft. ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszertanúsítványa, valamint ISO 14001-es környezetközpontú irányítási rendszerének tanúsítványa a vállalkozás kiemelkedően céltudatos elköteleződését mutatja a minőségi szolgáltatások iránt.
Munkatársainak széles körű szakmai tapasztalatrendszerét, kiemelkedő szaktudását hatósági bizonyítványok, műszaki ellenőri tanúsítványok jelzik.